Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı: "2 bin 250 ünite kan toplandı"

Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı: "2 bin 250 ünite kan toplandı"

Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum....

Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Saygılı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliği ve Adana Valiliği'nin destekleri ile İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen kan bağışına gösterilen ilgi için tüm tüm Adanalılara teşekkür etti.

Saygılı, yayınladığı teşekkür mesajında, kan vermek için adeta yarışan protokol mensupları, sivil toplum kuruluşları ile tüm hayırsever kan dostlarının ulvi bir görevi daha onur veren bir tablo ile tamamladığını bildirdi.

"Adanalı bir kez daha kadirşinaslığı gösterdi" diyen Saygılı, kan bağışının önemine vurgu yaparak, "Kış koşulları ve Ramazan aylarında kan stoklarının azalması beklenen durumlardır. Bu nedenle ülke genelinde başlattığımız kan bağışımıza değerli halkımız duyarsız kalmadı" ifadelerine yer verdi.

Ramazan Saygılı, 6. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı ekibinin konser verdiği, çocukların halk oyunları gösterilerinde bulunduğu ve adeta bir şenlik havasında geçen kan bağışına yoğun ilgi gösteren başta güvenlik güçleri olmak üzere her meslek grubundan Adana halkı ile gurur duyduklarını ifade etti.

Dünya genelinde üç kıtada yardım faaliyetleri devam ederken, tek kaynağı insan olan kanın temini için adeta seferberlik ilan eden Kızılay'ın 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Kıymetli kan dostlarımız Adana'da " candan bağlıyız" diyerek 2.250 ünite kan bağışladı. Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler