Kuşadası’nda ihtiyaç sahiplerine 2 bin 831 gıda kolisi ulaştırıldı

Kuşadası’nda ihtiyaç sahiplerine 2 bin 831 gıda kolisi ulaştırıldı
Kuşadası Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü gıda kolisi desteği kapsamında ocak ayından bu yana ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 831 koli ulaştırdı.

Kuşadası Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü gıda kolisi desteği kapsamında ocak ayından bu yana ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 831 koli ulaştırdı.

Kuşadası Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda kolisi yardımını yıl boyunca düzenli olarak sürdürüyor. Sosyal inceleme süreçleri doğrultusunda belirlenen hanelere ulaştırılan koliler, temel gıda ürünlerini kapsayacak şekilde hazırlanıyor. Başkan Ömer Günel'in görevde olduğu dönemde sosyal yardımlarını 3 katına çıkaran Kuşadası Belediyesi'nde gıda kolisi desteğini Başkan Vekili Tahsin Demirtaş da devam ettiriyor. İçerisinde kuru bakliyat, yağ, salça, çay, şeker ve kahvaltılık ürünler gibi temel gıda maddelerinin bulunduğu koliler, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından ailelere bizzat adreslerinde teslim ediliyor.

Ekipler son olarak Ege, Hacıfeyzullah, İkiçeşmelik ve Alacamescit mahallelerinde gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi. Böylece ocak ayından bugüne kadar geçen sürede toplam 2 bin 831 gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış oldu. Dağıtımların başvurular dahilinde, saha ekiplerinin koordinasyonuyla birlikte önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, Kuşadası Belediyesi'nin gıda kolisi desteğinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerin başvurularını Güvercin Masa birimine yapabileceğini ifade etti.

Kuşadası’nda ihtiyaç sahiplerine 2 bin 831 gıda kolisi ulaştırıldı

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir