Logo günü ile örnek birliktelik ve dayanışma

Logo günü ile örnek birliktelik ve dayanışma

Hayata geçirdiği birçok yenilikçi uygulamayla ülkemizin öncü kurumları arasında yer alan Düzce Üniversitesi, her ay düzenlediği Logo Günü ile kurumsal...

Hayata geçirdiği birçok yenilikçi uygulamayla ülkemizin öncü kurumları arasında yer alan Düzce Üniversitesi, her ay düzenlediği Logo Günü ile kurumsal kimlik alanında farkındalık oluşturuyor.

Düzce Üniversitesi personellerinin motivasyonunu yükseltmek, kurum aidiyetini artırmak ve ortak bir sinerji oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'nce hayata geçirilen Mart ayı Logo Günü'nde, tüm yerleşkelerdeki ve birimlerdeki mensuplar; Düzce Üniversitesi'ne ait logolu kıyafetler giyerek ve logolu ürünler kullanarak kurum kimliğine ve kurum aidiyetine katkı sağladı.

Gerçekleştirilen "Logo Günü" Düzce Üniversitesi mensupları arasındaki birlikteliği ve ekip ruhunu yansıtarak örnek bir dayanışma duygusu da oluşturuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler