Slimflex Korniş Modelleri İle Şık Ortamlar

Slimflex Korniş Modelleri İle Şık Ortamlar

SlimFlex markası, geleneksel perde raylarından farklı olarak sahadaki ihtiyaçları ve boşlukları tespit ederek pratik ve kaliteli çözümler sunar.

Slimflex Korniş Modelleri İle Şık Ortamlar

SlimFlex markası, geleneksel perde raylarından farklı olarak sahadaki ihtiyaçları ve boşlukları tespit ederek pratik ve kaliteli çözümler sunar. 1966 yılında Mansur Işık tarafından kurulan SlimFlex, yapı malzemeleri sektörüne alüminyum perde çubukları ile giriş yaptı. Kocaeli Gebze Plastikçiler OSB kendi fabrikasında üretimine devam etmektedir. İç pazardaki faaliyetlerinin yanı sıra yurt dışında da 32 ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirket, alçı segmanları ve perde çubuk sistemleri üretmektedir.

SlimFlex Yeni Nesil Korniş

Slimflex safir serisi, alçıpan görünümlü, kendiliğinden kurulan perde çubuklarına sahiptir. Bu, açıkta kalan iz sistemini gizler. Ürün, perdelerin rahat açılıp kapanması, perdelerin sessiz çalışması ve rahat dikim özelliklerine sahiptir. Slimflex korniş ve paneller istenirse boyanabilir. Kullanıcıların perde asmasını kolaylaştırmayı vaat eden SlimFlex Comfort serisi, tavana veya pencerelere monte edilebilir. Seri, düz, açılı, cumbalı ve kemerli pencereler için kullanılabilir.

SlimFlex Comfort serisi, raya entegre edilmiş güçlü vidalar sayesinde ağır perdeleri destekleyebilir. Seri, PVC ve alüminyum saçaklarla mevcuttur. Kolay Perde Asma Kiti, perdelerinizi ortaya asmanızı sağlar. Perdeyi yanlış kanala asarsanız tamamen çıkarmadan kanallar arasında geçiş yapmanızı sağlayan bir sisteme sahiptir. SlimFlex Comfort, geleneksel perde çubuklarından %50 daha az yer kapladığından kullanımı ve taşınması kolaydır.

Kartonpiyerli Korniş

Öncelikle kartonpiyerli korniş, perde çubuklarını gizlemek için perde veya alçıpanın olmadığı yerlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Aynı şekilde perde çubuğunu gizlemek için 4 cm veya 8 cm'lik bir tahta vardır. Ayrıca panjurları sabitlemek için 2 veya 3 kanal çeşitleri vardır. Ayrıca raylar için yan kapaklar mevcuttur.

 Ancak perde olmayan, estetik bir pencere görünümüne sahip olmak isteyen ve ücretsiz bir dekoratif çözüm sunan mekanlarda kullanılır.

 Ayrıca, bu plastik ve alüminyum kornişler çeşitli renklerde ve dokuma yüzeylerde mevcuttur.

Korniş Montajında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle kornişin kalitesinin yanı sıra kornişin montaj yöntemi de hava koşullarına dayanıklılık ve sağlamlık açısından oldukça önemli bir konudur.

Firmamız Slimflex, çeşitli pencere ve duvar konstrüksiyonları, tavan korniş montajı veya pencere duvar montajı seçenekleri için fonksiyonel çözümler sunmaktadır. Taktığımız tüm korniş contaların sağlamlığını ve dayanıklılığını garanti ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler