Vali Sözer’den İl Emniyet Müdürü Çağlar’a tebrik

Vali Sözer’den İl Emniyet Müdürü Çağlar’a tebrik
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erdem Çağlar'ı makamında kabul etti.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erdem Çağlar'ı makamında kabul etti.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erdem Çağlar'ı Valilik makamında kabul etti. Kabulde, kent genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmaları ele alındı. Vali Sözer, İl Emniyet Müdürü Erdem Çağlar'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Bilecik için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Faik Oktay Sözer, kabulün ardından yaptığı değerlendirmede, "Bilecik'te huzur ve güven ortamının korunması için emniyet teşkilatımızla koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir