Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

Yeni kurulan Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, ilk konserini 100. Yıl Meydanı'nda verdi.

Yeni kurulan Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, ilk konserini 100. Yıl Meydanı'nda verdi. Orkestrayı dinleyenler arasında Belediye Başkanı Semih Balaban da vardı.

Kısa bir süre önce kurulan Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası, ilk performansını 100. Yıl Meydanı'nda sergiledi. Bu yıl 484.sü düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında sahne alan orkestrayı Belediye Başkanı Semih Balaban, Eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcısı Ali Kuyumcu, Haydar İzci ve çok sayıda vatandaş dinledi. Solist Hakan Börekçi, Kaan Demirhan'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalara dinleyenler de eşlik etti. Konser sonunda Belediye Başkanı Semih Balaban, Eşi Serap Balaban'la birlikte solistlere çiçek verdi. Orkestra üyelerini kutlayan Başkan Balaban, sanat ve sanatçıları önemsediklerini kaydeden Başkan Balaban, Yunusemre'de kültür sanat etkinliklerini arttıracaklarına vurgu yaptı.

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler