Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız "Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine" ek olarak sunulması gereken "3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini"...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız "Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine" ek olarak sunulması gereken "3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini" artık e-Devlet üzerinden verebilecek" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için e-Devlet üzerinden yeni bir işlem başlattıklarını bildirdi.

Bakan Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız "Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine" ek olarak sunulması gereken "3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini" artık e-Devlet üzerinden verebilecek" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar daha ayrıntılı bilgiyi "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tahsis-talep-taahhut-beyan" adresinden ulaşabilecek.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler