Bakan Uraloğlu: "ICAO’ya seçilirsek küresel havacılık politikalarının oluşturulduğu masada doğrudan yer alacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayı keyiflerince at oynatabilecekleri oyun alanı olarak gören bu tekno-oligarkların hedef kitlesini gençlerimiz oluşturuyor. Son günlerde okullarımızda meydana gelen müessif hadiseler, bize bu zih
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendisini seçilmiş gören, diğer insanlardan üstün sayan bu tekno-oligarklar ırkçılığı körüklüyor. Evlatlarımızı bunlardan nasıl koruyacağımız çok önemlidir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlim Yayma Cemiyeti bir çınara dönüştü. Bu çınarın gölgesinde yetişen nice genç ülkesine hizmet etti. İlim Yayma’nın kuruluş felsefesi Türkiye’nin var olma felsefesidir."
İlim Yayma Cemiyeti’nin 75. Kuruluş yılı programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlim Yayma Cemiyeti, tek tipçi zihniyetin kapısına kilit vurduğu İmam Hatip Liselerinin açılmasında çok önemli bir misyonu yeri