AK Parti Genel Sekreteri İnan: "Özel’in sesinin yüksek çıkması Silivri’deki efendisinin zorlaşan durumundandır"
Lübnan’da bulunan Türk askerinin görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Terörsüz Türkiye sürecine sahip çıkmak, en çok da bu ülkenin entelektüellerinin, akademisyenlerinin görevi"
İletişim Başkanı Duran: "Tehditle, öfkeyle, kinle siyaset yapılmaz; siyaset milletin gönlü kazanılarak yapılır"
MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan Özgür Özel’e sert tepki: "Kıbrıs Türklüğü asla vazgeçmeyeceğimiz milli bir davadır"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Narko Kapan Mersin’le 3 organize suç örgütü çökerildi, 370 şahıs yakalandı"
Bakan Tekin: "CHP’liler 12 yıllık zorunlu eğitime ne demişler görsünler, oynadıkları bir tiyatro, makul önerileri varsa dinlerim"
Bakan Bak: "Güzel projeler kazandırıldıkça gençlerimiz faydalanacak, desteklerimiz 2026’da da devam edecek"
Bakan Ersoy: "Başkent, artık yalnızca Türkiye’nin değil, Türk dünyasının da kültür ve turizm vitrini"
HAK-İŞ Başkanı Arslan: "HAK-İŞ, Filistin ve Gazze’de yapılan katliamlara ve soykırıma karşı net bir tavır ortaya koymuştur"