Bakan Uraloğlu: "(Balıkesir depremi) Haberleşme noktasında bir kesinti söz konusu olmayıp ihtiyaten mobil baz istasyonları bölgeye yönlendirilmiştir"
İletişim Başkanı Duran: "Devletimizin ilgili kurumları teyakkuzda olup gerekli çalışmaları yürütmektedir"
AFAD: "10 Ağustos 2025 tarihinde saat 19.53’te Balıkesir ili Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem Manisa, İzmir, Uşak ve Bursa illerinde hissedilmiştir. Şu ana kadar büyüklüğü 3.0 üzerinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İlk andan itibaren ilgili tüm kurumlarımız harekete geçmiş olup gereken adımları atmaktadır"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Tüm devlet kurumlarımız görevinin başında ve vatandaşlarımızın yanındadır. Allah ülkemizi ve milletimizi afe
Yalova Valisi Kaya: "(Balıkesir’deki deprem) 112 Acil Çağrı Merkezimize ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır"
Bakan Uraloğlu: "(Balıkesir depremi) İlk belirlemelere göre ulaşım akslarımızda herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir"
Bakan Göktaş: "(Balıkesir’deki deprem) PSD ekiplerimiz ivedilikle hazırlıklarını tamamlayarak psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır"
AFAD, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.6. ve 4.1. büyüklüklerinde iki artçı deprem daha meydana geldiğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Balıkesir Sındırgı’da 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramala
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 6.1 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD başta olmak üzere il
AFAD: "Balıkesir Sındırgı merkezli saat 19.53’te 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 11 km derinliğinde meydana geldi."