Aç kalan domuzlar şehre indi

Bilecik'te soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan iki domuzun sokaklarda gezindiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bilecik'te soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan iki domuzun sokaklarda gezindiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü civarındaki bir sitede oturan vatandaş dün akşam saatlerinde evinin önünden geçen iki domuz görünce o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Görüntülerde iki domuzun sitenin bulunduğu sokaktan geçerek şehir dışına doğru ilerleyerek gözden kayboldukları görülüyor.

Bilecik'te geçtiğimiz günlerde Bilecik-Eskişehir karayolu Atatürk Ormanı civarında yola çıkarak yiyecek arayan iki ayı görüntülenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri