Afyonkarahisar’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Meteorolojinin uyarıları sonrası Afyonkarahisar'da yağmur ve karla karışık yağmur etkili olurken, kentin yüksek kesimleri beyaza büründü.

Meteorolojinin uyarıları sonrası Afyonkarahisar'da yağmur ve karla karışık yağmur etkili olurken, kentin yüksek kesimleri beyaza büründü.

Kentte beklenen yağış sabah erken saatlerde başladı. Kent merkezinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülen yağış yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Kar yağışı Sandıklı, Bayat ve Şuhut ilçesinde etkisini gösterdi. Kentin en yüksek rakımlı bölgelerinden olan ve Afyonkarahisar'ı Ankara'ya bağlayan kara yolunun Köroğlu Beli diye adlandırılan kısmında etraf beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte yolların açık kalması ve trafik akışının normal seyrinde devam etmesi için Karayolları, polis ve jandarma ekipleri yoğun mesai harcadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri