AK Parti 2. Kez Temayül’e Gitti!

Kısa bir süre önce il delegelerine milletvekili aday adaylarının seçimi için temayül yoklaması yapan Ak Parti Kars İl Teşkilatı şimdi STK'larla temayül yoklaması yaptı.

AK Parti 2. Kez Temayül’e Gitti!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kısa bir süre önce il delegelerine milletvekili aday adaylarının seçimi için temayül yoklaması yapan Ak Parti Kars İl Teşkilatı şimdi STK’larla temayül yoklaması yaptı.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde Kars'ta 3 milletvekili çıkarmayı hedefleyen AK Parti Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda dernek, vakıf, meslek kuruluşları ve benzeri bütün sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almak için temayül yoklaması yaptı. Akşam 17:00’a kadar devam eden yoklamanın sonuçları yine Ankara’ya giderek Genel Merkez’de açılacak.

STK temsilcileri kendilerine de söz hakkı verdikleri için gurur duyduklarını dile getirirken, aday adayları ise; AK Parti Genel Merkezi’n böyle bir uygulamasının olduğu için mutlu olduklarını belirterek, “Biz halkın adayıyız ve bizi halk seçiyor. Bizde halkın sesi olarak Meclis’te, halkımız için çalışacağız.” şeklinde ortak mesaj verdiler.

Kars Haber Haberleri