AK Parti Kars Gençlik Kolları’ndan TBMM ziyareti

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Kars Gençlik Kolları teşkilatını ağırladı.

Ziyarette, AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıdağ ve beraberindeki heyet, Gazi Meclis’te çeşitli temaslarda bulundu.

Program kapsamında gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Çalkın, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, “Yarınlarımız olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Çalışmalarında, projelerinde ve faaliyetlerinde destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri