AK Parti Kars Heyetinden Bakan Işıkhan’a Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıdağ da yer aldı.

Heyet, görüşmede Kars’ın ihtiyaç ve taleplerini Bakan Işıkhan’a ileterek çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Milletvekili Çalkın, Bakan Işıkhan’ın yakın ilgisi ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Serhat şehrimiz Kars için gösterdiği ilgiye teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, Kars’ın çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanındaki yatırımları açısından önemli katkılar sunması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri