İlçe Emniyet Amiri Aykut Bağcı ve beraberindeki emniyet mensupları, Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Akköz, Türk Emniyet Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutlayarak, tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.
Program kapsamında Kaymakam Akköz, İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde görev yapan personele; üstün görev bilinci, disiplinli çalışmaları ve görevlerini yerine getirirken gösterdikleri özverili tutum nedeniyle Başarı Belgesi takdim etti. Ayrıca günün anlam ve önemine binaen emniyet personeline karanfil verildi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmetle, kahraman gaziler ise minnet ve şükranla anıldı.