Arpaçay’da Âşıklar ve Halk Müziği Şöleni

Kars’ın Arpaçay ilçesinde kültür ve sanat dolu bir etkinlik için hazırlıklar tamamlandı.

Arpaçay Kaymakamlığı ve Arpaçay Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Âşıklar ve Halk Müziği Şöleni, 21 Eylül Pazar günü Arpaçay Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Program saat 16.30’da başlayacak olan şölende, sevilen sanatçı Latif Doğan ve halk ozanı Âşık Maksut Feryadi sahne alacak. Ayrıca yöresel halk oyunları gösterileri ve bölgenin değerli halk ozanlarının katılımıyla kültürel bir şölen yaşanacak.

Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz ve Arpaçay Belediye Başkanı Zeki Elma, düzenledikleri ortak açıklamada şölenin, ilçenin kültürel zenginliklerini yaşatmayı ve birlik beraberliği pekiştirmeyi amaçladığını belirtti.

Etkinlik, Arpaçay halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelecek vatandaşlara da açık olacak. Organizasyon yetkilileri, “Tüm halkımız davetlidir” diyerek vatandaşları bu kültür şölenine katılmaya çağırdı.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri