Avcılar’da kız arkadaşını bıçaklayan şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde tartıştığı sevgilisini önce evde daha sonra sokak ortasında bıçakladığı iddia edilen şüphelinin evinde uyuşturucu bulunduğu, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde tartıştığı sevgilisini önce evde daha sonra sokak ortasında bıçakladığı iddia edilen şüphelinin evinde uyuşturucu bulunduğu, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Olay, dün gece 00.30 sıralarında Avcılar ilçesi Cihangir Mahallesi Hamza Yerlikaya Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde etkisinde olduğu öğrenilen 36 yaşındaki R.K. isimli şahıs, beraber yaşadığı 51 yaşındaki F.D. isimli kadını önce darbetti, ardından bıçakladı. Kadın dışarıya kaçarken saldırgan şahıs ise peşinden gelerek sokak ortasında bıçaklamaya devam etti. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etti. Ambulans geldikten sonra olay yerinde bekleyen şahıs çevredekiler tarafından kovalandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanan kadın ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Sevgilisini bıçakladı, kahveye gitti iddiası

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, kaçan şahsın, olayın yaşandığı apartmanın yakınında bir kahvehanede görüldüğü iddiası üzerine söz konusu işletmeye geldi. Saldırgan şahsın, kahvede oturduğu sırada polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından şahsın evinde yapılan incelemede uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

"Çığlık sesi duydum, bir kadın bıçaklanmış"

Yaşanan o anları anlatan çevre sakini Soner Altunal, "Ben evde bir çığlık sesi duydum. Balkona çıktım burada insanlar toplanmıştı. O sırada iki genç çocuk birisine küfür ederek aşağı koşmaya başladılar. Yaklaşık 150 metre koştular ama yakalayamadılar. Genç bir çocuk kaçtı gitti. Ondan sonra polis geldi. Ambulans geldi. Bir kadın bıçaklanmış. Onu aldılar hastaneye gittiler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri