Balıkesir'de düzenlenen Boccia Türkiye Şampiyonası'nda Bağcılar Belediyesi Boccia takımı, madalyaları topladı. Müsabakalarda rakiplerini geride bırakan Bağcılarlı sporcular 1'i altın toplam 5 madalya kazandı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Balıkesir'de Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Yurdun dört bir yanından sporcunun katıldığı organizasyonda Bağcılar Belediyesi Boccia takımı da yerini aldı. Heyecanlı geçen müsabakalarda Bağcılarlı sporcular, performanslarıyla rakiplerini geride bıraktı. Yarışmaların sonucunda Bağcılar Belediyesi sporcuları, 1'i altın toplam 5 madalya kazandı.
Hiçbir şeyin önünde engel olmadığını gösterdiler
Boccia takımını tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Sporcularımızın başarısı bize büyük bir gurur yaşattı. Azimleri ve başarıları hiçbir şeyin önünde engel olmadığını gösteriyor. Bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyorum" dedi.