Bahçelievler’de vatandaşlar parklara akın etti

Balıkesir'deki depremin hissedildiği İstanbul Bahçelievler'de vatandaşlar parklara akın etti.

Balıkesir'deki depremin hissedildiği İstanbul Bahçelievler'de vatandaşlar parklara akın etti. Depremin ardından parkta oluşan yoğunluk havadan dron ile görüntülendi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Panikleyen vatandaşlar telaş içinde kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar da aileleriyle birlikte parklara akın etti. Bahçelievler'deki Kuleli Parkı vatandaşlarla doldu. Vatandaşlar piknik malzemeleri ve sandalyelerini de alarak parka gelirken, parkta oluşan yoğunluk dron ile görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri