Bakan Arslan, Oyunu Kars’ta Kullandı, Milletin Kararı Baş Göz Üzerine!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan oyunu memleketi Kars’ta kullandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili Selahatin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Eski Kars Milletvekili Yunus Kılıç ve partililer ile oyunu kullanacağı Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokuluna gelen Bakan Arlan, burada vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

Oyların kullanıldığı sınıfları tek tek dolaşan Bakan Arslan ve Milletvekili Beyribey, sandık görevlileri ve oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte 1057 Nolu Sandıkta oyunu kullanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan gazetecilere açıklamada bulunarak, "Bugün Türkiye’de Demokrasinin tecellisi adında milyonlarca insan sandık başında. İnsanlarımız kararlarını sağlıklı bir şekilde kullanacak. Dolayısıyla sizlerin nezdinde, sandık başlarında görev yapan herkese Demokrasinin tecellisine katkı koydukları için teşekkür ediyoruz. Milletimize de teşekkür ediyoruz ki sağduyusuyla kardeşlik içerisinde sandık başına gidiyor. Milletin kararı baş göz üzerine." Dedi

'Ülkemiz adına çocuklarımızın geleceği adına  çıkacak sonuç hayırlı ve uğurlu olsun.' diyen Bakan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak teyakkuzdayız ve 100 bin kişilik bakanlık ailemiz ile görevimizin başındayız. Sağlıklı bir şekilde sonuçları alıp değerlendireceğiz. İnşallah akşama kadar sağlıklı ve huzurlu bişr şekilde sonuçlanacak. Milletimizin tezahhuruna her kes saygı duyacak.”

Bakan Arslan oyunu kullandığı okuldan çıkışında özelikle çocuklar ve vatandaşlar ile fotoğraf çekildi.

Kars Haber Haberleri