Bakan Göktaş’tan Kars Aile Destek Merkezine ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kars programı kapsamında Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret ederek merkezden faydalanan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette ADEM’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Göktaş, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmaya yönelik projelerin önemine dikkat çekti. ADEM’ler aracılığıyla kadınların üretime katılımının desteklendiğini belirten Göktaş, aynı zamanda kültürel mirasın ve geleneklerin yaşatılarak gelecek nesillere aktarıldığını ifade etti.

Merkezde üretilen el emeği ürünleri inceleyen Bakan Göktaş, her bir motifte kadınların emeğinin ve gücünün izlerinin görüldüğünü vurguladı. Göktaş, kadınlarla birlikte yükselen ve güçlenen bir Türkiye’nin inşa edildiğini belirterek, yürütülen çalışmaların toplum açısından büyük değer taşıdığını dile getirdi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri