Bakan Memişoğlu: "Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 69,4’e yükseldi"

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı son bir yılda 6,2 puan artarak yüzde 69,4'e yükseldi" dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı son bir yılda 6,2 puan artarak yüzde 69,4'e yükseldi" dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlıkta memnuniyet oranının yükseldiğini belirterek, "Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı son bir yılda 6,2 puan artarak yüzde 69,4'e yükseldi. Şehir hastanelerimizde yüzde 70,8, kamu hastanelerimizde yüzde 71,2, aile sağlığı hizmetlerimizde ise yüzde 70,1 memnuniyet oranına ulaştık. Sağlıklı Türkiye Yüzyılı'nda "Koruyan, Geliştiren ve Üreten Sağlık" hedeflerimizle milletimize daha güçlü, daha erişilebilir ve daha kaliteli sağlık hizmetleri sunmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri