Bilecik’te ulaşımda konfor ve güvenlik artıyor

Söğüt'te vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde ulaşımda konfor ve güvenlik artıyor.

Söğüt'te vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine ulaşım güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda, Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan ve zamanla yıpranan asfalt kasisler, daha güvenli ve uzun ömürlü plastik kasisler ile değiştiriliyor. Yapılan çalışmayla hem sürücüler hem de yayalar için daha konforlu ve güvenli bir ulaşım hedefleniyor.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, çalışmalarla ilgili olarak, "Sürücü ve yayalarımızın güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri