Bulanık Köyü Kur’an Kursu ve Taziye Evi Açılışı Yapıldı

Kars Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği tarafından 2015 yılı yatırım programı kapsamında Merkez Bulanık Köyüne yaptırılan Kur’an Kursu ve Taziye Evi açılışı yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen açılışta, Kuran Kursu ve Taziye Evi’nin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Doğan dualar eşliğinde Taziye Evi’nin açılışını yaptı. 150 metrekare kullanım alanına sahip ve 80 bin TL’ye mal olan Kur’an Kursu ve Taziye Evi hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Doğan, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti ve incelemelerinin ardından Bulanık Köyünden ayrıldı.

Bulanık Köyünde gerçekleştirilen açılışa Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Serdar Güngör, daire ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kars Haber Haberleri