Çalkın ve Polat TBMM Genel Sekreteri’ni Ziyaret etti

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars Valisi Ziya Polat ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreteri Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çalkın ve Polat, yeni görevine başlayan Genel Sekreter Kırbıyık’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarı temennilerinde bulundu. Milletvekili Adem Çalkın, “Sayın Genel Sekreterimize Gazi Meclis’imizde yapacağı hizmetlerde muvaffakiyetler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kars ile ilgili değerlendirmeler yapıldığı ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri