Cennet Cehennem Vadisi’nde güreş finali heyecanı

HAKKARİ – Hakkari'nin doğa harikası Cennet Cehennem Vadisi'nde ilk kez düzenlenecek güreş müsabakaları için hazırlıklar devam ediyor.

HAKKARİ – Hakkari'nin doğa harikası Cennet Cehennem Vadisi'nde ilk kez düzenlenecek güreş müsabakaları için hazırlıklar devam ediyor.

Hakkâri Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Haziran 2026 Salı günü Cennet Cehennem Vadisi'nde düzenlenecek Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Süper Lig Final Müsabakaları için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Organizasyon öncesinde alanda yoğun bir çalışma yürütülürken, Hakkâri Belediyesi de iş makinesi desteği sağlayarak hazırlıklara katkı sunuyor. Ekipler, müsabakaların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için alanda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'nin en başarılı güreş kulüplerini ve seçkin sporcularını bir araya getirecek olan Süper Lig finallerine sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Doğal güzelliğiyle öne çıkan Cennet Cehennem Vadisi'nde gerçekleştirilecek organizasyonun, Hakkâri'nin spor ve tanıtımına önemli katkı sunacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri