Çetin Erboğa Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Kars Milletvekili Çetin Erboğa ilçe teşkilat ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Çetin Erboğa Ziyaretlerini Sürdürüyor

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

AK Parti Kars Milletvekili Çetin Erboğa ilçe teşkilat ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Ara vermeden ziyaretlerine devam eden AK Parti Kars Milletvekili Erboğa, “Bu seçimler ülkenin kaderini belirleyecek.” dedi.

Erboğa, “Geçtiğimiz günlerde sizlerle bir araya geldiğimde “AK Parti olarak ileri demokrasiyi; kişinin vazgeçilmez, devredilmez, dokunulmaz temel hak ve hürriyetleri olarak gördüğümü ifade etmiştim.” şeklinde konuştu.

Erboğa sözlerine şöyle devam etti: “Toplumumuzun değerlerine önem veriyoruz. Temel hak ve özgürlükler vazgeçilmezlerimiz arasında. Milli birlik ve kardeşlik sürecine inanıyoruz. Yeni anayasa ile Türkiye’de bir sivil anayasanın da yapılabileceği kanaatindeyiz. İşte bu düşüncelerle “AK Parti” diyor. Ve AK Parti’den, 07 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde, ilimizden milletvekili olma konusunda beyanımı sizlerle paylaşıyorum. İnanıyorum ki, Başarı, bir birlik ve beraberlik öyküsüdür.”

Çetin Erboğa Kimdir?

1960 yılında Kars Merkez Kümbetli Köyünde doğdu. İlköğretimi doğduğu köyde, orta ve lise öğrenimimi ise Kars Merkez Ortaokulu ve Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 1987 tarihi itibariyle de SSK ‘da göreve başladı. Burada İşveren Prim Tahakkuk ve Tahsilât Servinde servis sorumlusu olarak 28 yılı aşkın bir süredir Kars halkına hizmet etmektedir. Çetin Erboğa, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kars Haber Haberleri