CHP Kars İl Başkanı'ndan 'Berkin Elvan' Açıklaması
CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, “Balkonlara çıkarak ‘76 milyonun güvencesi benim’ diyen bir Başbakan var ise, bu ülkede ‘Berkin Elvan’ın katili kimdir?’ diye sormaya kimsenin hakkı yoktur.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Aras, gezi olaylarında ağır yaralanan ve 268 gündür yoğun bakımda mücadele verirken dün sabah saatlerinde hayata veda eden Berkin Elvan’la ilgili basın açıklaması yaptı.
Aras, “Seçimlerden sonra Balkonlara çıkarak ‘76 milyonun güvencesi benim’ diyen bir Başbakan var ise, bu ülkede ‘Berkin Elvan’ın katili kimdir?’ diye sormaya kimsenin hakkı yoktur. Berkin Elvan’ın katili bellidir. 76 milyon vatandaşın önünde balkona çıkıp bu ülkede herkesin güvencesi diyen insan Berkin Elvan’ın birinci derecede sorumlusudur. Ben Berkin Elvan’ın ölümünden dolayı onun ölümüne sebep olan herkesi şiddetle kınıyorum ve vicdanı olan herkesin bunu kınamasını istiyorum.” dedi.