Denizli, Dünya Yoga Gününde Çamlık’ta buluşacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü kapsamında Çamlık Kent Ormanı'nda yüzlerce vatandaşı doğayla, sağlıkla ve huzurla buluşturacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü kapsamında Çamlık Kent Ormanı'nda yüzlerce vatandaşı doğayla, sağlıkla ve huzurla buluşturacak. Katılımcılar, uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaparak hem bedenlerini hem de zihinlerini dinlendirecek.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, tüm dünyada farkındalık oluşturan 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla eşsiz bir etkinlik düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılımla hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan etkinliğin ardından Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Denizlilileri doğayla ve sporla buluşturuyor.

Doğanın kalbinde nefes ve farkındalık

20 Haziran Cumartesi günü saat 18.30'da Çamlık Kent Ormanı'nın eşsiz atmosferinde, gölet yanında gerçekleştirilecek olan etkinlik, katılımcılara şehrin stresinden uzak, huzur dolu anlar sunacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan spor kurslarına devam eden kadın kursiyerlerin yanı sıra, yogaya ilgi duyan ve sağlıklı bir yaşam için adım atmak isteyen tüm vatandaşlar bu özel günde bir araya gelecek.

Yüzlerce kişi aynı anda yoga yapacak

Geçtiğimiz yıl büyük ses getiren etkinliğe, bu yıl talebin daha da artması bekleniyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek toplu yoga çalışmasında katılımcılar, doğru nefes teknikleri ve yoga hareketleri ile hem bedensel esneklik kazanacak hem de zihinsel farkındalık deneyimi yaşayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri