Digor Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman’dan Kurumlara Veda Ziyareti

Digor Kaymakamı Sayın Ahmed Tayyib Kahraman, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlçedeki görev süresi boyunca önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Kahraman, veda turları kapsamında kurum amirleri ve personelle son kez bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında kurum personeliyle yakından ilgilenen ve onlarla hasbıhal eden Kaymakam Kahraman, Digor’da görev yaptığı süre boyunca ilçenin gelişimi ve vatandaşların huzuru için hep birlikte gayret gösterdiklerini ifade etti. Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini ileten Kahraman, personelin sergilediği özverili çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Kurum amirleri ve personeller ise Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman’a ilçeye sunduğu hizmetlerden ve görev süresi boyunca kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten ötürü şükranlarını sundular. Ziyaretler, Kaymakam Kahraman’ın tüm personele yeni görevlerinde ve hayatlarında başarılar dilemesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri