Digor’un Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlandı

Kars’ın Digor ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Programa Kaymakam Abdulkadir Zengin, Belediye Başkanı Adem Oyman, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Digor’da kurtuluşun 106. yıl dönümü kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Abdulkadir Zengin ve Belediye Başkanı Adem Oyman’ın da yer aldığı programda, günün anlam ve önemine yönelik etkinlikler ve gösteriler gerçekleştirildi.

İlçe protokol üyeleri ile vatandaşların katıldığı kutlamalarda, vatanın kurtuluşu uğruna mücadele eden kahramanlar rahmet ve minnetle anıldı. Birlik ve beraberlik duygularının öne çıktığı programda Digor’un kurtuluş yıl dönümü kutlandı.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Digor Haber Haberleri