Doğu’da yüksek kesimlerde kar bekleniyor

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Bölge genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

Uzmanlar bölge için çığ uyarısında bulunarak, "Bölgemizde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri