Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan, Kars il sınırları içerisinde yürütülen yatırımların çalışma sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kotan’a Bölge Müdür Yardımcısı Sefa Doğrukan, 241. Şube Müdürü Ömer Faruk Avcı, Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürü Gökhan Can ile teknik personel ve yüklenici firmaların temsilcileri eşlik etti.
Heyetin programı kapsamında Arpaçay Koçköy Barajı Sulaması İnşaatı ile Arpaçay Ovası Sulaması Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri sahası ziyaret edildi.
Kars Barajı Sulaması İletim Hattı İnşaatı, Arpaçay Ovası Sulaması TİGH işi ve Kars Barajı Sulaması 1. Kısım İnşaatı da inceleme yapılan projeler arasında yer aldı.
Saha gezileri sırasında devam eden imalatlar kontrol edilirken projelerin ulaştığı aşamalar ele alındı. Serdar Kotan, çalışmaların mevcut durumu ve uygulama süreci hakkında teknik ekipler ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.