Elazığ’da kaya tırmanış eğitimi verildi

Elazığ Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübü (ELDAK) tarafından kursiyerlere ek İp Boylu Kaya Tırmanış Eğitimi düzenlendi.

Elazığ Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübü (ELDAK) tarafından kursiyerlere ek İp Boylu Kaya Tırmanış Eğitimi düzenlendi.

ELDAK tarafından, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) onaylı Tek İp Boylu Kaya Tırmanış Eğitimi düzenlendi. Dağcılık sporunun gelişmesine katkı sağlamak, sporcuların teknik bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitimde, katılımcılara tek ip boylu kaya tırmanışının temel teknikleri aktarıldı.

Eğitim çerçevesinde kaya tırmanışında kullanılan ekipmanların tanıtımı, emniyet sistemleri, ip teknikleri, tırmanış güvenliği ve uygulamalı tırmanış çalışmaları üzerinde duruldu. Katılımcılar, uzmanlık gerektiren tırmanış tekniklerini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri