Erzin’de trafodan çıkan alevler otluk alana sıçradı

Hatay'ın Erzin ilçesinde trafoda başlayan ve otluk alana sıçrayan çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Hatay'ın Erzin ilçesinde trafoda başlayan ve otluk alana sıçrayan çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, Erzin ilçesine bağlı Gökdere Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, trafo ve çevresindeki otluk alanda çıkan yangına kısa sürede müdahale etti.

Ekiplerin çalışması sonucu yangın çevredeki alanlara sıçramadan kontrol altına alınırken, olayın ardından bölgede soğutma çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca gerekli emniyet tedbirlerinin de alındığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri