Eskişehir Demirspor, şampiyonluğu yemek ile kutladı

Eskişehir Demirspor, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir'in katılımıyla "Şampiyonluk Yemeği" programı gerçekleştirdi.

Eskişehir Demirspor, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir'in katılımıyla "Şampiyonluk Yemeği" programı gerçekleştirdi.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehir Demirspor, bitime 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmeye hak kazanan takım, şampiyonluğu bir yemek programı ile kutladı. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve MHP İl Başkanı İsmail Candemir; düzenlenen yemek programında Kulüp Başkanı Mehmet Ali Hünerler, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Başkan Albayrak, "Takımımızı yürekten kutluyor, bu gurur tablosunda emeği olan herkesi tebrik ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri