ESMİAD’da kadın girişimcilere güçlü atama

Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), kadın girişimciliğini desteklemek ve kurumsal yapısını daha da güçlendirmek adına önemli bir adım attı.

Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), kadın girişimciliğini desteklemek ve kurumsal yapısını daha da güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Gerçekleştirilen program kapsamında, Kadın Komisyonu Başkanlığı görevine Seray Kurtis Kuyucu atanırken, bu adımın dernek bünyesinde kadınların iş dünyasındaki etkinliğini artırması hedefleniyor.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Sinlenmez, kadın girişimciliğinin desteklenmesinin hem ekonomik hem de toplumsal kalkınma açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu doğrultuda yapılacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Programın devamında gerçekleştirilen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında ise derneğin mevcut faaliyetleri, hedefleri ve gelecek dönem planlamaları kapsamlı şekilde ele alındı. Üyeler arası iş birliğinin artırılması, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve kurumsal vizyonun güçlendirilmesi yönünde önemli kararlar alındı.

Alınan kararların ESMİAD ve üyeleri adına hayırlı olması temenni edilirken, dernek yönetimi bu sürecin iş dünyasında güçlü bir etki oluşturacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri