Evden 15 gram altın çalan 3 şüpheli yakalandı

Eskişehir'de bir evden 15 gram gram altın çalan 2'si kadın 3 şüpheli, polisin çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı.

Eskişehir'de bir evden 15 gram gram altın çalan 2'si kadın 3 şüpheli, polisin çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı.

Odunpazarı ilçesinde bir ikametten 15 gram altının çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma gerçekleştirildi. Polis ekiplerince gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar neticesinde 2'si kadın 3 şüpheli Ö.G., M.Ç. ve Z.S.'nin olay yerinden panelvan tipi bir araç ile ayrıldığı tespit edildi. Şüpheliler polis tarafından yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıktan sonra cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri