Fenerbahçe maçında arena tıklım tıklım dolacak

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, pazar günü saat 13.00'de Fenerbahçe Beko karşısında kritik bir sınav verecek.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, pazar günü saat 13.00'de Fenerbahçe Beko karşısında kritik bir sınav verecek.

Kritik mücadele için PAÜ Arena'nın tamamen dolacak olmasının kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, Denizli halkına teşekkür etti. Maça günler kala biletlerin kapışıldığını belirten Başkan Veli Deveciler, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe Beko maçımızın biletleri tamamen tükendi. Salonun kapalı gişe olacak olması bizi inanılmaz mutlu etti. Denizli halkına, taraftarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu ilgi, bu destek bize güç veriyor" diye konuştu.

Taraftarın bu sezon da takımın en büyük destekçisi olduğunu vurgulayan Deveciler, "PAÜ Arena'da oluşacak o atmosferi şimdiden hissediyoruz. Taraftarımız yanımızda oldukça sahada yapamayacağımız şey yok. Pazar günü herkesin gurur duyacağı bir mücadele ortaya koyacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri