Ferhat Göçer Erzincan’ı coşturdu

Sanatçı Ferhat Göçer, Erzincan'da düzenlenen şölen kapsamında sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sanatçı Ferhat Göçer, Erzincan'da düzenlenen şölen kapsamında sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Erzincan Dörtyol Meydanı'nda kurulan ana sahnede gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Göçer, konserde "Yıllarım Gitti", "Unutmuş Çoktan", "Takvim" ve "Yastayım" başta olmak üzere sevilen eserlerini seslendirdi.

Konser alanını dolduran vatandaşlar, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Göçer, performansıyla dinleyicilerden alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri