Hindistan’ın Ankara Daire Başkanı Rajbir Singh Arpaçay’da

Hindistan’ın Ankara Büyükelçiliği Daire Başkanı Rajbir Singh, resmi temaslar kapsamında Arpaçay’ı ziyaret etti.

Ziyaret programı çerçevesinde, Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz ile bir araya gelen Singh, makamda gerçekleştirilen görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve yerel iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmeye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü ile Kültür Asistanı Aslı Sak da eşlik etti. Ziyaret sırasında bölgedeki kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra, gençlik projelerine yönelik olası ortak çalışmalar ve projeler de masaya yatırıldı.

Görüşmenin sonunda Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Hindistan Ankara Büyükelçiliği heyetine ve beraberindeki protokol üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri