İLBANK İle Kars İçin Ortak Çalışma

Kars’ta belediye çalışmaları kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Tamer Turhan, belediyeyi ziyaret ederek yetkililerle bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede, Kars’ta hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar ele alındı. Özellikle şehrin gelişimi, altyapının güçlendirilmesi ve vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Belediye yetkilileri, İLBANK ile iş birliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekerek, kentin ihtiyaçlarına yönelik projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilirken, katkı ve desteklerinden dolayı İLBANK Erzurum Bölge Müdürü Tamer Turhan’a teşekkür edildi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (30)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri