İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş’in de yer aldığı programda Milletvekili Çalkın, öğrencilerle sohbet etti. Gençlerin yönelttiği soruları yanıtlayan Çalkın, kendi tecrübelerinden örnekler vererek eğitim hayatı, gençlerin geleceği ve kişisel gelişim konularında değerlendirmelerde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrencilerle yakından ilgilenen Çalkın, gençlerin hedeflerini ve beklentilerini de dinledi.
Programın ardından açıklamada bulunan Milletvekili Adem Çalkın, öğrencilerle verimli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek yaz okuluna katılan gençlere başarılar diledi.
Çalkın, “Evlatlarımız için aldıkları eğitimin hayırlara vesile olmasını diliyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.