İran, İsrail’deki Hayfa Petrol Rafinerisi’ni hedef aldı

İran, İsrail'in Hayfa kentindeki Hayfa Petrol Rafinerisi'ni balistik füze saldırısı ile hedef aldı.

İran, İsrail'in Hayfa kentindeki Hayfa Petrol Rafinerisi'ni balistik füze saldırısı ile hedef aldı.

İran, İsrail'e yönelik balistik füze ve dron saldırılarına devam ediyor. İran, İsrail'in Hayfa kentindeki Hayfa Petrol Rafinerisi'ni balistik füze saldırısı ile hedef aldı. Saldırının ardından rafineriden dumanların yükseldiğini görüldü.

İsrail ordusu, saldırının ardından rafinerinin vurulmadığını, saldırının önlendiğini belirterek, imha edilen füzenin parçalarının rafineriye düştüğünün aktardı. Ordu, rafineride hasar meydana geldiğini aktardı.

İsrail Enerji Bakanı Eli Cohen, saldırıda "altyapı tesislerinde önemli bir hasar oluşmadığını" belirtti. Söz konusu rafineri, İsrail'in en büyük petrol işleme tesisi olarak biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri