Kağızman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kars'ın Kağızman İlçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı nedeniyle bir hafta sürecek Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Kağızman Şehitliği'nde 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı nedeniyle bir hafta sürecek Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Kağızman Feyzullahbey camisinde şehitler için mevlüt okutulup dualak okundu, mevlit programının ardında protokol ve şehit yakınları yürüyerek Kağızman şehitliğine gidildi, Kağızman Şehitliği'nde gerçekleştirilen törende şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Törene katılan protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Hazı Kağızman Cami İmamı Halil Karabıyık Tarafından Kuran-ı Kerim okundu.

Törene Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti ilçe Başkanı Erdoğan Demirden, Kağızman Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakcı, İlçe Müftüsü Cengiz Yılmaz, daire amirleri, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağızmanhaber Haberleri