Karabük’te hatalı sollama yapan sürücüler kazaya davetiye çıkardı

Karabük-Yenice ve Karabük-Bartın kara yollarında bazı sürücülerin yaptığı hatalı sollamalar, hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı.

Karabük-Yenice ve Karabük-Bartın kara yollarında bazı sürücülerin yaptığı hatalı sollamalar, hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Tehlikeli manevralar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Karabük-Yenice ve Karabük-Bartın kara yollarında seyir halinde bulunan bazı sürücüler, karşı yönden araçların gelmesine rağmen hatalı sollama yaptı.

Tehlikeli manevralar sırasında sürücüler karşı yönden gelen araçlarla karşı karşıya gelirken, muhtemel kazalar adeta saniyelerle önlendi. Bazı motosiklet sürücüleri de tünel içerisinde otomobilleri sollayarak trafik güvenliğini tehlikeye attı. Yenice'den Zonguldak istikametine giden bir kamyon sürücüsü de dorse üzerinde güvenlik önlemi almadığı ve yükten karayoluna kumlar döküldüğü görüldü.

Trafik güvenliğini tehlikeye atan hatalı sollamalar, yolda seyreden diğer sürücüler tarafından cep telefonu ve araç kameralarıyla görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri