Karaman Merkezli Kars’ta FETÖ/PDY Operasyonu Düzenlendi!

Karaman merkezli yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Kars’ın Susuz İlçesine kayıtlı üniversite öğrencisi olan U.Ü Kars’ta gözaltına alındı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Edinilen bilgilere göre; Karaman merkezli yapılan FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde aralarında Kars Susuz İlçe nüfusuna kayıtlı üniversite öğrencisi olan U.Ü’nün Kars Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı ve Karaman’a gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan Kars'ta FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda bayramdan sonra toplam 7 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğrencilerden birinin Yüksek Lisans öğrencisi ve Kars’ta ki üniversite öğrencilerinin kaldığı evlerden sorumlu olduğu öğrenildi.

Bugüne kadar yapılan FETÖ/PDY’ye yönelik düzelenen operasyonlarda; 680 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 317'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 278 kişi adli kontrol şartı ve 76 kişi serbest bırakılırken, 9 kişi ise gözaltı süresi devam ediyor. 

Kars Haber Haberleri