Kars Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Vali Ziya Polat’a Ziyaret

Türkiye Çevre Haftası kutlamaları kapsamında Kars’ta resmi ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Bu doğrultuda, Kars Valisi Ziya Polat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Rahmi Toktaş ve beraberindeki kurum personelini makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında İl Müdürü Rahmi Toktaş, hafta boyunca kent genelinde gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler, çevre bilincinin artırılmasına yönelik projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Polat’a detaylı bilgi arz etti. Çevre ve şehircilik faaliyetlerinin Kars genelindeki önemi üzerinde durulan görüşmede, sürdürülebilir bir gelecek için atılacak adımlar ele alındı.

Kabulden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ziya Polat, İl Müdürü Toktaş ve kurum çalışanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Polat, çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması konusunda yürütülen tüm projelerin destekçisi olacaklarını belirterek, tüm personelin Türkiye Çevre Haftası’nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri