KARS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜNE İKİNCİ ATAMA

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olarak 2007 yılında kurulan ve şuan Kars dâhil 20 ilde kuruluş ve teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğüne yaklaşık üç ay önce atanan

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olarak 2007 yılında kurulan ve şuan Kars dâhil 20 ilde kuruluş ve teşkilatlanma çalışmalarını devam ettiren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğüne yaklaşık üç ay önce atanan Milletvekili Danışmanı Suat Beylur'un bu göreve talip olduğu halde Kars'a gelip görevine başlamaması üzerine, Karslı hemşerilerimiz yine göz ardı edilerek Ankara'dan Adıyamanlı Mustafa BOZKURT atandı.

            Tarım Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma alanındaki AB hibelerini kullandıracak olan kurumun ilimizde de kuruluyor olması sevindirici ve ilimiz açısından güzel bir çalışma olmasına rağmen kurumun Kars'taki yönetimine ikinci kez dışarıdan bir atamanın olması tepki ile karşılandı.

            Daire Başkanlığı düzeyindeki bu atamadan ve böyle bir kurumun varlığından il siyasetçilerinin haberdar olmamaları, yapılan atamalara müdahil olamamaları bu şehrin sahibinin olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Bu atama ile birlikte şehrimizde "bu makamlara layık bir Karslı yok mu?" tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi.

Kars Haber Haberleri